Loudfarmer

Desert Rock Festival i SVT

22 mars, 2009 av Stooss · Inga kommentarer · Festival, Nyheter

desertrockfestival2009

Nej, vi får tyvärr inte ett helt program med Desert Rock Festival men däremot kör programmet Kobra en special om dödsmetall i mellanöstern. Vi får bland annat följa Opeth och Motörhead och vi får träffa grundarna till festivalen. Inget av de nämnda banden passar visserligen i kategorin dödsmetall men vi gillar att SVT plockar upp fenomenet dödsmetall i mellanöstern. Jag gissar att vi kommer att se en hel del av detta kommande år. Andra band vi får träffa är Nervecell från Dubai och The Accolade som är Saudiarabiens enda kvinnliga rockband. Missa inte detta.

Kobra i SVT1
Tisdag 24 mars
kl 21.30

VN:F [1.8.1_1037]
Rating: 0 (from 0 votes)

Taggar: ··········

Inga kommentarer ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.