Loudfarmer

Sonic Syndicate söker sångare

30 mars, 2009 av Stooss · 1 kommentar · Nyheter

Idag meddelar Sonic Syndicate att Roland väljer att lämna bandet på grund av personliga skäl (som är en lagom luddig förklaring). Alla bokade spelningar kommer dock att genomföras med nuvarande sättning.

Bandet sitter inte och deppar ihop för detta utan söker redan nu en ny sångare. Om du känner att du är sångaren som Sonic Syndicate inte visste att de saknade så spela in en video när du sjunger och skicka till bandet. All info du behöver för att ha chans på platsen som ny sångare hittar du här.

VN:F [1.8.1_1037]
Rating: 0 (from 0 votes)

Taggar: ···

En kommentar ↓

  • Karlotto Winroth

    Haha. Jag gillar idén med video. Absolut! Inte nog med att du skall kunna sjunga du måste ha utseende också – Jävligt metal! Ställ upp i Idol istället.