Loudfarmer

Metal på Adore Music summerclub @ Trädgår´n 14 juli

16 juni, 2009 av Kalle Winroth · Inga kommentarer · Göteborgskt, Nyheter

adore-1-280x402

Den 14 juli är det dags för andra omgången av Adore Music Summerclub. Denna gång står tre lokala metalband på scen: Disdain, Manimal och Fraise.

Bakom Adore Music summerclub står klubbarrangörerna Anders “puma” Jonasson och Peter “peno” Andersson. Klubben kommer att ha fokus på mindre etablerade och osignade band från Västsverige och i synnerhet Göteborg.

Loudfarmer har under våren följt Disdain och inspelningarna av debutalbumet. Skivan är bland annat inspelad på studio 17 och Studio Mega i Varberg. Videointervju och rapport från studioarbetet kommer snart läggas upp på Loudfarmer. Under giget på Trädgårn kommer Disdain ha två gästmusiker med sig. Johan Dirfors (Ex. Katana, All Used) på trummor samt bandets ex-bassist Anders Hammer (Nightrage).

Mer info om giget och Adore Music Summerclub här.

VN:F [1.8.1_1037]
Rating: 0 (from 0 votes)

Taggar:

Inga kommentarer ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.