Loudfarmer

Deals Death lirar Melodeath

19 november, 2009 av Kalle Winroth · Inga kommentarer · Nyheter

deals death

Måste definitivt lyfta Deals Death - Välspelad melodisk Death från Götet.

Bandet startades av Erik Jacobson, då bosatt i Borlänge, tillsammans med tre nuvarande medlemmar i Sabaton. Med en del utbytta bandmedlemmar härjar bandet idag i Göteborg. Plattan ”Internal Demons” släpptes i januari och innehåller ett gästsolo av Alexander Kouppala (EX Children of Bodom) samt en mix av ingen mindre än Peter Tägtgren (Hypocrisy, Pain). För tillfället håller bandet på att skriva material till kommande platta som planeras släppas i maj. Även denna gång med en mix av Peter Tägtgren.

Lyssna på debutplattan ”Internal Demons” på Spotify.

Deals Death tillsammans med Dalarnas symfoniorkester:

YouTube Preview Image

/Kalle Loudfarmer

VN:F [1.8.1_1037]
Rating: 0 (from 2 votes)

Taggar: ····

Inga kommentarer ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.