Loudfarmer

Deathstars i mobilen

21 januari, 2009 av LoudfarmerAdmin · Inga kommentarer · Göteborgskt, Nyheter

Det delvis göteborgska glammdödshårdrockssynthbandet Deathstars använder sig av mobilteknik för att fansen i Storbrittanien skall kunna förbeställa nya plattan ”Night Electric Night”. Genom att skicka ordet ”DEATH” till ett mottagarnummer så har man förbeställt plattan. Man får också singeln ”Death Dies Hard”, en bakgrundsbild till mobilen samt en smssignal. Tjänsten kostar 10 Pund, det vill säga ca 120 spänn. Via.

Det är första gången jag hör talas om att ett band använder sig av det här. Jag tycker personligen att det är intressant med nya marknadsföringsmetoder och sätt att nå ut till sin målgrupp. Frågan är bara hur stor efterfrågan är på  Deathstarsalbum? Springer brittiska emokids runt och smsar för att kunna lägga vantarna på Deathstars nya alster?

Plattan släpps 30 januari 2009. Bandet är värmer upp för Sonic SyndicateBrew House 8 februari.

//KW

VN:F [1.8.1_1037]
Rating: 0 (from 0 votes)

Taggar: ·········

Inga kommentarer ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.