Loudfarmer

Korthuggna nyheter

10 januari, 2011 av Kalle Winroth · Inga kommentarer · Nyheter

  • DoomDogs laddar för att spela in uppföljaren till förra årets vröltunga självbetitlade debut. Nya plattan kommer enligt bandet själva låta som ”Black Sabbath möter Orange Goblin möter Candlemass möter Motorhead möter The Sword.” Håll er uppdaterade via bandets Facebook-sida.
  • Johnny i Ruined Soul jobbar hårt med pre-prods och har lyckats få med två Avatar-gitarrister att gästa med solos på nya plattan. Två gitarrister från Degradead och Eric Rauti från Dreamland är sedan innan värvade och har bidragit med solon. Kolla in teaser-klipp nedan: 
YouTube Preview Image
  • En fet EP med Start A Fire finns nu tillgänglig på Spotify.
  • Sist men inte minst så har Shift lagt upp videoklipp från lördagens gig på Musikens hus. Kolla in låten ”W.O.N” nedan: 
YouTube Preview Image
VN:F [1.8.1_1037]
Rating: +9 (from 15 votes)

Taggar: ·······

Inga kommentarer ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.