Loudfarmer

Gojira live @ Metaltown 2012

17 juni, 2012 av Kalle Winroth · Inga kommentarer · Live

Fransmännen Gojira öppnar Close-uptältet med Oroborus och verkar häpna över den respons de får av den svenska publiken. Tältet är fyllt till bredden av fans som är med på varenda not bandet spelar. Lyckliga av mottagandet flyger bandmedlemmarna omkring på den lilla scenen och man förundras hur de lyckas spela teknisk metal, så tajt, samtidigt. Ur setlistan så är det låtar från den senaste plattan, The Way Of All Flesh, som får bäst gensvar i publiken. Även nya singeln L’enfant Sauvage mottas med ett unisont vrål och flera tusen horn i luften. Gojira händer nu.

Frontmannen Joe Duplantier frågar framåt slutet av giget om publiken skulle komma ifall Gojira gjorde en headline-spelning i Sverige. Svaret är tveklöst. Innan avslutande Vacuity lovar han att Gojira är tillbaka i Sverige innan året är slut.

VN:F [1.8.1_1037]
Rating: +4 (from 4 votes)

Taggar: ········

Inga kommentarer ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.